DIY: Strikk Søte Lollipopstrømper!

Nå er strømpestrikke-sesongen i full gang igjen! Høsten har tatt over ute i hagen, og da trekker jeg inn under pleddet med levende lys, varm drikke og naturligvis et strikkeprosjekt på pinnene.

Jeg har laget mønster på disse supersøte strømpene med lollipopmønster til mine små, men er i full gang med et par til meg selv også for jeg synes de ble så fine. :) Jentene liker godt ullsokker i dette garnet; de klør ikke, og er så tynne og lette at strømpene blir behagelige også oppi de tykke vinterskoene.

Jeg har laget oppskriften med beskrivende trinn-for-trinn-bilder og mønster, og jeg deler den gjerne med deg. Jeg har lagt ut PDF av oppskriften som du enkelt kan laste ned, så det er bare å sette i gang. :)

Last ned PDF her!

Siw Boine er produktdesigner og pedagog, og elsker å utfolde seg med kreative prosjekter. Det går ofte ut over hus, hage, mann og barn, men det synes de heldigvis er helt i orden. To katter styrer huset, mens Siw styrer hobbyrommet, og på kjøkkenet er det ofte mange kokker og enda mer søl. Siw trives best ved et bugnenede bord hvor hun kan spise, drikke, skravle med gode venner eller vinne i brettspill. Også er hun skråsikker på at hun kan få til det meste, bare hun prøver.

Be first to comment