Snart sommer!

Sommer, sommer, sommer! Jeg kan ikke vente med å gjøre sommer-innkjøpene. Her i nord kommer nemlig sommeren veeeldig mye senere enn i sør (føles det som), men når den først kommer må vi være klare. Vi har ikke et sekund å miste, så alt må være på plass når sola endelig titter frem og gradestokken plutselig viser rødt. Derfor må hengekøya allerede henge oppe, utelekene være kjøpt inn og sommerkjolen ligge klar når det endelig, endelig skjer. Jeg er som du ser allerede i gang. ;)

Sommerbarn20151. Heklet solhattQueyhlee
2. SprettertdesEnfantillages
3. Erteposer med tallTryllestøv
4. ParasollMirlo
5. MajakjoleSting & Ting
6. Pil og bueTweetToys
7. HumlevingerMagic Cabin
8. Løpesykkelvennligetreleker.no
9. HengekøyeSune Sport

 

Siw Boine er produktdesigner og pedagog, og elsker å utfolde seg med kreative prosjekter. Det går ofte ut over hus, hage, mann og barn, men det synes de heldigvis er helt i orden. To katter styrer huset, mens Siw styrer hobbyrommet, og på kjøkkenet er det ofte mange kokker og enda mer søl. Siw trives best ved et bugnenede bord hvor hun kan spise, drikke, skravle med gode venner eller vinne i brettspill. Også er hun skråsikker på at hun kan få til det meste, bare hun prøver.

Be first to comment