Knallblått!

Akkurat nå er knall blått den fargen som får blodtrykket mitt til å øke, på en god måte. Jeg synes den klare, sterke og ikke så rent royale fargen er spesielt lekker sammen med sort eller naturfarger. Her i huset tenker jeg malekosten skal få jobbe litt, med inspirasjon fra Anthropologies lekre sittebenk. :)

Blaafavoritter

1. Skirttribalgroove.
2
. Lena porcelain earringsGouttedeterre.
3. The Mound IIRuben Ireland/Society6
4. Velvet ikat pillow cover, pure silkEasternHomeDecor.
5. BLACKSTONE tumblermbundy.
6. Ombre tightsvirivee.
7. Navy Blue Tote BagFancyfeltShop.
8. Infinity houndstooth scarfNursingTime.
9. GEMSTONE XXXII. Original linocut monotype printthepresence.
10. Svarte pulsvarmereakaSol.
11. Skinnveske i geiteskinnLa Redoute.
12. Paola Navone Cobalt BenchAnthropologie.

Siw Boine er produktdesigner og pedagog, og elsker å utfolde seg med kreative prosjekter. Det går ofte ut over hus, hage, mann og barn, men det synes de heldigvis er helt i orden. To katter styrer huset, mens Siw styrer hobbyrommet, og på kjøkkenet er det ofte mange kokker og enda mer søl. Siw trives best ved et bugnenede bord hvor hun kan spise, drikke, skravle med gode venner eller vinne i brettspill. Også er hun skråsikker på at hun kan få til det meste, bare hun prøver.

Be first to comment