DIY: Bildeoppheng – “Perler På En Snor”

2000-01-01 00.00.37Dette sjarmerende bildeopphenget lager du enkelt til dine favorittbilder. Prosjektet er akkurat som jeg liker det; fort og flott! Eller fort og gæli, som jeg sier.

Jeg trengte et sted for å vise fram noen av mine fine kunstkort, og endte med dette kuleopphenget. Du kan like gjerne droppe kulene og bruke en hampsnor, hvis du vil ha et røffere uttrykk.

Variasjonsmulighetene er store, for her kan du velge mellom antall klyper, farger på washitapen og farger på perlene. Du tilfører opphengsnoren lett din personlighet ved å bruke farger og mønster som du selv foretrekker.

Du trenger:
Snor
To spiker
Hammer
Perler
Klesklyper
Washitape

Slik gjør du:
1:
Tre perlene på tråden før du klipper den av snøret.

2: Lag løkker i begge endene av tråden.

3: Slå spikrene inn i veggen.

4: Heng tråden opp i løkkene.

5: Fest washitape på klesklypene.

6: Fest klypene på tråden mellom perlene.

Nå er det bare å henge opp bildene som DU vil vise frem. Her er det fritt frem for barnetegninger, oppskrifter, fotografier og hva ellers du måtte ønske.

Kos deg!

*Washitape er en tape med mønster, som du enkelt kan fjerne hvis du vil endre uttrykk.

Er utdannet Bachelor tegnspråktolk og har jobbet i mange år som oversetter. Hun har mann og to barn på 9 år og 11 år, og de flyttet nylig til Moss i Østfold etter mange år i Oslo. Opprinnelig så kommer hun fra Trøndelag. For et par år siden fikk hun en ufrivillig pause i livet da kroppen sa stopp. Har begynt å gå med sakte skritt framover igjen, og fokuserer på gleden ved å skape. Elsker gjenbruk og redesign, og har det som livsstil. Drømmer om å leve av kreativitet og formidling.

2 Comments

Legg igjen kommentar