Deilig er Julen!

Torunn har laget bøker igjen, denne gangen ikke mindre enn to flotte julebøker som setter deg i julestemning fortere en svint. Tradisjonsrik JUL er en samling av oppskrifter på tradisjonsmat, julebaksten og de viktigste tingene å huske på rundt julehøytiden, Deilig er julen er en utradisjonell og vakker bok full av inspirasjon og herlige oppskrifter.

tradisjonsrik_jul_coverdeilig_er_julen_cover

Vi vil gi bort en av hver!
Er du den som følger de gode, gamle tradisjonene hvert år, og ikke kunne finne på å bytte ut den deilige maten eller den kjæreste pynten? Eller elsker du å prøve noe nytt, synes julepynten skal byttes ut og lages ny og er åpen for å jazze opp ribba og ha litt blåmuggost på pepperkakene? Fortell oss hva du foretrekker, og hvilken bok du aller helst ville hatt, så kan det være du er den heldige som får en av dem dumpende ned i postkassa før jul!

For å delta må du legge igjen en kommentar til oss med hvilken bok du aller helst ønsker deg (og gjerne hvorfor), enten her på bloggen, på vår instagram-konto @myldremyldre eller på vår facebookside.

Siste dag du kan delta er tirsdag 16.desember, de heldige vinnerene annonserer vi 17. desember. :)

Gledelig jul, folkens!


Bøkene er laget i samarbeid med Aller Forlag og er i salg i kiosker og daglivarebutikker i hele desember.

Siw Boine er produktdesigner og pedagog, og elsker å utfolde seg med kreative prosjekter. Det går ofte ut over hus, hage, mann og barn, men det synes de heldigvis er helt i orden. To katter styrer huset, mens Siw styrer hobbyrommet, og på kjøkkenet er det ofte mange kokker og enda mer søl. Siw trives best ved et bugnenede bord hvor hun kan spise, drikke, skravle med gode venner eller vinne i brettspill. Også er hun skråsikker på at hun kan få til det meste, bare hun prøver.

6 Comments

 • Reply December 12, 2014

  Unni

  Det ble veldig vanskelig å velge her. Begge bøkene ser spennende ut. Men jeg går for Deilig er julen.

 • Reply December 12, 2014

  Ingrid E

  Jeg skal feire jul for første gang i min egen leilighet, og gleder meg veldig til å pynte der! (Må bare bli ferdig med å male først). Synes det er kjempegøy å prøve nye ting, både mat og forskjellige diy-pynteting. Ønsker meg veldig boken “Deilig er julen”.

 • Reply December 13, 2014

  Monstermønster

  Deilig er julen! Siden den ser fargerik og innbydende ut, med litt nye vrier på det tradisjonelle, slik jeg liker det.0

 • Reply December 13, 2014

  Ingrid Steen

  Begge ser fine ut, men det hadde vært fint å ha en bok med alt det tradisjonelle, så jeg ønsker meg den :)

 • Reply December 13, 2014

  Charlotte

  Julen for meg er tradisjoner, og derfor ønsker jeg meg ‘Tradisjonsrik jul’ for å lære enda mer om gamle tradisjoner ☺

 • Reply December 13, 2014

  Marte

  Åh, ny vri på gamle tradisjoner! Deilig er Julen :)

Legg igjen kommentar