En barnslig ønskeliste! :)

Det er så gøy å lete etter “barnslige” favoritter, for jeg kommer over så mye morsomt og fargerikt! Jeg blir inspirert til å endre litt på innredningen på barnerommene, og nå som lillesøster skal få ny seng følger det naturligvis med masse annet gøy som nye puter, bilder og pynt også. Dette er noen av favorittene som har dukket opp i det siste, men jakten fortsetter, naturligvis. ;)

Barnslige_Favoritter31: Håndtrykket eplepute fra normadot
2: Giclee print “Bear with me, Sweetheart…” fra Helen Dardik
3: Blowfish fra Uguisu
4: Skinnsko fra ShoesOWO
5: Babylue fra Timotei
6: Omslagskjole fra Rikkefonsen
7: Strømpebukser fra Wunway
8: Familie i stoff fra Timo Handmade
9: Blyantholder fra Koh-i-noor

Flere barnslige favoritter og inspirasjon til barnerommet har vi samlet på Pinterest. Følg oss der også!

Siw Boine er produktdesigner og pedagog, og elsker å utfolde seg med kreative prosjekter. Det går ofte ut over hus, hage, mann og barn, men det synes de heldigvis er helt i orden. To katter styrer huset, mens Siw styrer hobbyrommet, og på kjøkkenet er det ofte mange kokker og enda mer søl. Siw trives best ved et bugnenede bord hvor hun kan spise, drikke, skravle med gode venner eller vinne i brettspill. Også er hun skråsikker på at hun kan få til det meste, bare hun prøver.

2 Comments

 • Reply November 3, 2014

  Selma Pehlivan

  thank you <3

  • Reply February 19, 2015

   Siw Boine

   Love your beautiful, handmade babyshoes, Selma! :)

Legg igjen kommentar