DIY: Rimelig kunst til veggen

Dette er så stas, vi har en gjesteblogger! Siw Eriksen er den superkreative dama bak bloggen ReVinyl og hun kommer dere til å se mer av på Myldre framover.


Diy tapetbilde 079For et års tid siden flyttet vi fra en liten leilighet i Oslo til et hus utenfor byen. Med et fikk vi mange flere vegger å dekorere. I utgangspunktet var planen å bo seg inn i huset, for så å kjøpe ting og henge opp på veggene.

Den planen måtte jeg raskt endre på. For tomme vegger som stirret kaldt tilbake, krevde raske tiltak for et visuelt avhengig menneske. Jeg måtte få noe opp på veggen, og det helst i går.

Det var bare en liten utfordring. Kunst koster penger. De fleste som har investert i et sted å bo, vet at penger er en mangelvare i ettertid. Så her krevdes det tankearbeid og kreative tiltak.

Du trenger:

Tapetprøve
Blyant
Saks
Ramme

Dette bildet har jeg laget av en tapetprøve. Jeg tok mål med utgangspunkt i en ramme jeg hadde liggende. Tapetprøver får du tak i gratis hos de fleste steder som fører tapet. Med et så syntes jeg veggen så mye bedre ut, og jeg har kjøpt meg litt tid før vi trenger å investere i noe annet å henge opp. Eller kanskje dette blir værende, for det ble ganske fint synes nå jeg.

Er utdannet Bachelor tegnspråktolk og har jobbet i mange år som oversetter. Hun har mann og to barn på 9 år og 11 år, og de flyttet nylig til Moss i Østfold etter mange år i Oslo. Opprinnelig så kommer hun fra Trøndelag. For et par år siden fikk hun en ufrivillig pause i livet da kroppen sa stopp. Har begynt å gå med sakte skritt framover igjen, og fokuserer på gleden ved å skape. Elsker gjenbruk og redesign, og har det som livsstil. Drømmer om å leve av kreativitet og formidling.

Be first to comment