Giveaway: Vinn boka Barnehagestrikk!

Barnehagestrikk4Høsten er her og det betyr at strikkepinner og garn er funnet fram igjen. Da passer det fint at vi kan gi vekk den flotte boken Barnehagestrikk fra Aller Forlag til to strikkeglade venner. :)

Boka er fylt med gode oppskrifter på klær og tilbehør til barn i barnehagealder. Massevis av praktiske og varme plagg som kommer godt med når kulda gjør seg gjeldende.

Slik kan du delta: Klikk deg inn på Instagram og finn oss der, vi er @myldremyldre. Vi har lagt ut bilder av boka og tagget med #barnehagestrikkboka. For å vinne må du legge igjen en kommentar under et av bildene; Fortell oss hvorfor du gjerne vil vinne boka, og tagg en venn du vil dele premien med. Da kan dere begge få et eksemplar av boka i posten!

Konkurransen varer fram til 1.oktober, så husk å bli med før den tid. :)

Oppdatering: Vinnerene ble venninnene Heidi Neergaard og Marte Gauer, gratulerer!


Boka er laget av Gunn Beate Reinton Rulnes og er å finne i bokhandelen i disse dager. Ellers er den selvsagt å finne på Allerbok.no.

Siw Boine er produktdesigner og pedagog, og elsker å utfolde seg med kreative prosjekter. Det går ofte ut over hus, hage, mann og barn, men det synes de heldigvis er helt i orden. To katter styrer huset, mens Siw styrer hobbyrommet, og på kjøkkenet er det ofte mange kokker og enda mer søl. Siw trives best ved et bugnenede bord hvor hun kan spise, drikke, skravle med gode venner eller vinne i brettspill. Også er hun skråsikker på at hun kan få til det meste, bare hun prøver.

Be first to comment