Drypp, drypp – Høstlige favoritter

Selv om jeg gjerne skulle hatt noen dager til med sol og et par grader ekstra på gradestokken, så kan jeg ikke legge skjul på at jeg gleder meg til høsten virkelig setter inn. :) Jeg koser meg sånn når jeg kan tenne lys , fyre i peisen og gjøre det koselig innendørs med noen nye favoritter. Et par av disse skal absolutt få lov til å flytte inn hos meg i løpet av høsten!Høst_Favoritter4

1: Rainy day teacup fraElizabeth Benotti
2: Bright beads “Aztek” pendant fra MarzDesignsShop
3: Håndtrykt pute fra normadot
4: Little brave paddles a lot fra amberalexander
5: Porcelain cloudy dish fra urbancartel
6: Smoke knitted lambswool scarf fra Gabrielle Vary Knitwear
7: Woodland traveler mouse fra feltingdreams
8: Wood clutch fra TeslerMendelovitch
9: Grey cup fra vitrifiedstudio

 

Vi har funet flere fine høstfavoritter som vi har samlet på Pinterest, ta en titt.

 

Siw Boine er produktdesigner og pedagog, og elsker å utfolde seg med kreative prosjekter. Det går ofte ut over hus, hage, mann og barn, men det synes de heldigvis er helt i orden. To katter styrer huset, mens Siw styrer hobbyrommet, og på kjøkkenet er det ofte mange kokker og enda mer søl. Siw trives best ved et bugnenede bord hvor hun kan spise, drikke, skravle med gode venner eller vinne i brettspill. Også er hun skråsikker på at hun kan få til det meste, bare hun prøver.

Be first to comment