DIY: Popkornboks til bursdagen

Popkornboks13Lillesøster har bursdag om ikke så lenge, og vi har allerede begynt å planlegge den store dagen. Vi har hatt stor suksess tidligere med kiosk-bursdag hvor alle gjestene kan “kjøpe” is, kake, pølser og popkorn, så det kan godt hende dette blir temaet i år. :)

Skal vi ha kiosk med popkorn vil vi servere snacksen i flotte, hjemmelagde bokser som er så fine at gjestene vil ta dem med hjem etterpå. Og de kan selvsagt brukes til mer enn popkorn; Småkaker, fruktbiter, chips eller sukkererter passer like godt!

Du trenger:
Pappfat
Hyssing eller bånd
Stiftemaskin
Saks

TFT_Popkornbokser

Slik gjør du:

1: Finn frem det du trenger, du kan bruke silkebånd eller washitape istedenfor hyssing om du vil det.

2: Merk av på papptallerkenen hvor du vil klippe. Størrelsen på kurven kommer an på hvor langt ut eller inn mot midten du klipper. Prøv deg fram for å få akkurat den fasongen du vil ha.

3: Klipp etter merkene og brett opp kantene.

4: Brett de lange spissene innenfor og stift sammen.

5: Knytt et fint bånd rundt boksen og klipp av.

6: Klar for nammenam!

Siw Boine er produktdesigner og pedagog, og elsker å utfolde seg med kreative prosjekter. Det går ofte ut over hus, hage, mann og barn, men det synes de heldigvis er helt i orden. To katter styrer huset, mens Siw styrer hobbyrommet, og på kjøkkenet er det ofte mange kokker og enda mer søl. Siw trives best ved et bugnenede bord hvor hun kan spise, drikke, skravle med gode venner eller vinne i brettspill. Også er hun skråsikker på at hun kan få til det meste, bare hun prøver.

2 Comments

 • Reply October 23, 2014

  Therese

  Så lurt dette var!

  Og gratulerer med ett veldig flott nettsted. Jeg fant dere via instagram :)

 • Reply October 23, 2014

  Siw Boine

  Tusen takk, så hyggelig at du ville besøke oss, Therese! :)

Legg igjen kommentar