Mønstercrush

Stofflageret er fullere enn fullt, men allikevel er jeg alltid på jakt etter nye, spennende og fargerike tekstiler. Stoffene blir i seg selv inspirasjon til å sette i gang prosjekter, og det er ikke sjelden jeg fyller opp hyllene med tekstiler jeg ikke har en umiddelbar plan med. Men jeg må jo ha dem; De er jo så fine! Noen som kjenner seg igjen, eller? ;)

Tekstil_favoritter_9kvadratisk

1: Rustique Sharktooth fra The Litte Fabric Shop
2: Foxes fra Fabricworm
3: Jump fra The Litte Fabric Shop
4: Balloons fra The Swedish Fabric Company
5: Jaffa fra The Swedish Fabric Company
6: Aoi has Two Sisters fra The Litte Fabric Shop
7: Herringbone fra Fabric.com
8: Hide And Seek fra Fabricworm
9: Arrow fra Fabric.com

Vi har samlet flere lekre tekstilfavoritter på pinterest, du finner oss der!

Siw Boine er produktdesigner og pedagog, og elsker å utfolde seg med kreative prosjekter. Det går ofte ut over hus, hage, mann og barn, men det synes de heldigvis er helt i orden. To katter styrer huset, mens Siw styrer hobbyrommet, og på kjøkkenet er det ofte mange kokker og enda mer søl. Siw trives best ved et bugnenede bord hvor hun kan spise, drikke, skravle med gode venner eller vinne i brettspill. Også er hun skråsikker på at hun kan få til det meste, bare hun prøver.

Be first to comment