Siws kunstfavoritter

Her hos meg er det to typer kunst på veggene; de faste innslagene som alltid er med og som i stor grad har funnet sin plass, og de midlertidige innslagene som jevnlig kan bytte rom, byttes ut eller bytte eier alt etter humør og sesong. Av den grunn velger jeg ofte rimeligere print av originaler. Jeg synes det er helt supert at mange kunstnere har begynt å trykke opp begrensede opplag av kunsten sin slik at flere har råd til å smykke hjemmet sitt med vakre bilder. Her er noen av mine favoritter akkurat nå, alle bildene fås som print til en overkommelig pris.

KunstFavoritter1

1: Oslo 74 av Sarah Giannobile
2: Tufted Titmouse No. 6 av Allison Trentelman
3: Rhino av Helen Clifford
4: Twinkle Krukke av Thora Finnsdottir
5: Element IX av Liza Sylvestre
6: Globo av Dahf Henriquez Daniela
7: Nimbus av Andy Gilmore
8: Bunny Girl av Amy Jones

Flere av våre kunstfavoritter finner på Pinterest, følg oss gjerne der også!

Siw Boine er produktdesigner og pedagog, og elsker å utfolde seg med kreative prosjekter. Det går ofte ut over hus, hage, mann og barn, men det synes de heldigvis er helt i orden. To katter styrer huset, mens Siw styrer hobbyrommet, og på kjøkkenet er det ofte mange kokker og enda mer søl. Siw trives best ved et bugnenede bord hvor hun kan spise, drikke, skravle med gode venner eller vinne i brettspill. Også er hun skråsikker på at hun kan få til det meste, bare hun prøver.

Be first to comment