Idas kunstfavoritter til barnerommet

Jeg sitter og leter etter kunst til barnerommet nå, og finner så mye fint! Jeg er særlig glad i malerier med dyr, der dyrene tydelig har en helt egen personlighet, et mål og en mening – og gjerne dyr som gjør mennesketing, som bjørner som danser vals eller rever som spiller fele. Her er noen av mine favoritter akkurat nå!

kunsttilbarnerommet

1: Spring Jubilee av Jahna Vashti

2: The Music Break fra WaterInMyPaint

3: Waltz – Dancing Bears av amberalexander

4: Fox Girl fra theblackapple

5: Wild swans fra Majali Design & Illustration

6: Bear Deer Fox in trees fra ChasingtheCrayon

Ida er spontansyer, knappesamler og tekstilentusiast. Hun har over 50 hyllemeter med tekstiler, på et eller svært så velfylt hobbyrom. Ida er utdannet innen sånn derre EDB, og skulle egentlig vært IT-konsulent, men har lagt det på hylla til fordel for symaskin, ambolt og stiftepistol. Hun bruker uforholdsmessig mye tid på loppemarkeder, noe hus og hjem drar stor nytte av (og mannen noen ganger fortviler over).

Be first to comment