Rødmende favoritter

Det er som om ferien allerede er i gang; det eneste jeg vil ha er fargerike kjoler og blomster i håret! Jeg elsker å gå på skattejakt på nett, og blir usedvanlig glad når jeg kommer over ting jeg synes fortjener litt ekstra oppmerksomhet. Det gjør definitivt disse, alle er på ønskelisten og noen snart på vei hjem til meg. ;)
Rødmende3_Favoritter3

 

1 & 5: Armbånd og ring i resin med flak av gull fra RosellaResin  – 2: Vintage rosa kjole fra S L I T A N3: Gullring “Fjær” fra frillybylily4: Håndlagde ballerinasko i gull fra QuieroJune6: Blomstrende hårpynt fra thehoneycomb7: Sjalsjakke i mohair fra THEKNITKID8:Frida Kahlo” hårkam fra Fitzberries9: Mini Journal i skinn fra Bound

Vi samler flere rødmende favoritter på Pinterest, følg oss der!

Siw Boine er produktdesigner og pedagog, og elsker å utfolde seg med kreative prosjekter. Det går ofte ut over hus, hage, mann og barn, men det synes de heldigvis er helt i orden. To katter styrer huset, mens Siw styrer hobbyrommet, og på kjøkkenet er det ofte mange kokker og enda mer søl. Siw trives best ved et bugnenede bord hvor hun kan spise, drikke, skravle med gode venner eller vinne i brettspill. Også er hun skråsikker på at hun kan få til det meste, bare hun prøver.

Be first to comment