Kunstfavoritter

Her i huset er ikke gallerivegger en designfeature, det er en nødvendighet. Jeg elsker å rote rundt på nett og finne nye, herlige kunstnere som selger tingene de lager, og resultatet er lite veggplass og et litt skralt feriebudsjett. Men det er altså verdt det. I dag endte jeg opp med hele det fantastiske settet med Wes Anderson-illustrasjoner fra MissionAnderson (Du kan se en av de (The Royal Tenenbaums) over), og et lite påfyll til en allerede omfattende ønskeliste. Ta en titt på kveldens favoritter her:

kunstfavoritter

1. To hold av Clare Elsaesser
2. Ceramic Sculpture Cottage Summer
3. Vemund av Marianne Karlsen
4. Boldness & Grace av Anna Magruder
5. The Royal Tenenbaums print
6. The Gray Divide av Kai Samuels-Davis

Torunn designer vakre ting på tekstil, vegg, papir og web. Hun bor sammen med mann og to herlige døtre i mormors gamle hus, som hun fyller med kunst, hatter, venner og latter. Torunn har lyst til å lage mange forskjellige ting, så derfor gjør hun det. Du finner putene, kjolene og skjerfene hun lager på burgunder.no. Tegneserien kommer snart, håper hun, men akkurat nå er det for få timer i døgnet. Det er kanskje det tristeste med Torunns liv; ingen tid til onlinespill. Men hun skal jo bli pensjonist på et tidspunkt også.

Be first to comment