Summerlovin’

Diger solhatt, lekker bikini, parasoll og en frisk Mojito i glasset. Kan livet bli bedre? Her er mine sommerfavoritter, de passer perfekt inn i min lille drømmeverden.

1: Vintage Cats Eyes solbriller fra LaLunetteVintage – 2: Chevronstripet bikinitruse og sort bikinitopp fra AliciaZenobia – 3: Sorthvit solhatt i strå fra Hatshop – 4: T-stap Sky High sko fra Swedish Hasbeens – 5: Geometriske armbånd fra TheFORMA – 6: Clutch med svaler fra tovicorrie – 7: Midnight Magic Kimono fra She Vamps – 8: Cloud Clutch fra MariekeJacobs.

Vi har samlet flere sorthvite favoritter på Pinterest, følg oss der!

Siw Boine er produktdesigner og pedagog, og elsker å utfolde seg med kreative prosjekter. Det går ofte ut over hus, hage, mann og barn, men det synes de heldigvis er helt i orden. To katter styrer huset, mens Siw styrer hobbyrommet, og på kjøkkenet er det ofte mange kokker og enda mer søl. Siw trives best ved et bugnenede bord hvor hun kan spise, drikke, skravle med gode venner eller vinne i brettspill. Også er hun skråsikker på at hun kan få til det meste, bare hun prøver.

Be first to comment