Hils på papirdukken Astrid!

Papirdukken Astrid er morsom å leke med, og hun kan til og med gjøre påkledningen enklere for de små. Hun kan kle på seg de klærne som passer dagens vær og aktiviteter før barna skal gjøre det samme.

Astrid er glad i å leke med andre barn og blir gjerne med når det er selskap eller det skal bakes (for hun har både forkle og finkjole). La barna tegne fine miljøer for aktiviteter hun kan være med på, eller været hun skal ut i. Og om hun trenger flere klær, ja så er det bare å tegne dem også!

Vi anbefaler å laminere eller sette kontaktpapir på dukken og klærne hennes, og bruke heftegummi til å feste klærne.  Da holder de lenge og sitter godt på om Astrid skal ut på tur eller bli med på leken.


PDF med dukke og massevis av klær (se bilde): kr 55,-

KJØP NÅ

 

DSC_0038

Siw Boine er produktdesigner og pedagog, og elsker å utfolde seg med kreative prosjekter. Det går ofte ut over hus, hage, mann og barn, men det synes de heldigvis er helt i orden. To katter styrer huset, mens Siw styrer hobbyrommet, og på kjøkkenet er det ofte mange kokker og enda mer søl. Siw trives best ved et bugnenede bord hvor hun kan spise, drikke, skravle med gode venner eller vinne i brettspill. Også er hun skråsikker på at hun kan få til det meste, bare hun prøver.

Be first to comment