Hagefavoritter

Herlige hagedager! Jeg elsker denne tiden, når de varme dagene er flere enn de kjølige, men hele sommeren fortsatt står foran oss. Jeg planlegger nyplantinger i hagen, finner frem boccia, krokket og badmingtonrackerter, henger hengekøya på plass mellom bjørketrærne, og fryder meg over hver nye blomst som springer ut. Her er noen av mine hagefavoritter denne våren.

hagefavoritter4

1: Øyenstikker fra Windswept gallery – 2: Maxi-hengekøye fra Chill Bill – 3: Pinnsvinhule fra Naturogfritid.no – 4: Fuglehus fra Feathers Of The Forest – 5: Planteskilt fra Kimberly Monaco Designs – 6: Solcelledrevet lyslenke fra IKEA – 7: Hagepeis fra Redskapsboden.no – 8: Porselensegg med hvetegress fra RevisionsDesign – 9: Hagegnom fra Wendy’s Ceramics.

 

Vi samler flere hagefavoritter på Pinterestfølg oss der!

Ida er spontansyer, knappesamler og tekstilentusiast. Hun har over 50 hyllemeter med tekstiler, på et eller svært så velfylt hobbyrom. Ida er utdannet innen sånn derre EDB, og skulle egentlig vært IT-konsulent, men har lagt det på hylla til fordel for symaskin, ambolt og stiftepistol. Hun bruker uforholdsmessig mye tid på loppemarkeder, noe hus og hjem drar stor nytte av (og mannen noen ganger fortviler over).

Be first to comment