Det stripete bordet

Midt på bordet har jeg laget en blomsteroppsats i en liten godteriskål jeg har stjålet av Siw (Dvs, hun glemte den hos meg etter en bruktbutikkrunde, og jeg har av personlige årsaker aldri levert den tilbake til henne. :). Den er fylt med oasis slik at de lange stilkene kan henge utover bordet og gi god bredde til oppsatsen.

blomster

Å blande teksturer på bordet er noe av det enkleste du kan gjøre for å skape et levende og fint bord. Her ville jeg bryte opp det ellers enkle og stramme med noe litt røft, og siden jeg hadde et gammelt korkunderlag som hadde sett bedre dager, knakk jeg det opp i biter og brukte de som bordkort, og som underlag for tilbehøret på bordet.

kork

Sandkakeformer kan brukes til så mangt. Her er de fylt med en liten bit oasis som holder opp blomsten. Kantene er dekket med mose og kongler.

stripy2

Torunn designer vakre ting på tekstil, vegg, papir og web. Hun bor sammen med mann og to herlige døtre i mormors gamle hus, som hun fyller med kunst, hatter, venner og latter. Torunn har lyst til å lage mange forskjellige ting, så derfor gjør hun det. Du finner putene, kjolene og skjerfene hun lager på burgunder.no. Tegneserien kommer snart, håper hun, men akkurat nå er det for få timer i døgnet. Det er kanskje det tristeste med Torunns liv; ingen tid til onlinespill. Men hun skal jo bli pensjonist på et tidspunkt også.

Be first to comment