Lekkert smykke med chevronkuler

Dette er sommerens definitive smykkefavoritt, og du kan lage det selv! De fabelaktige kulene med chevronmønster er laget av rocailleperler som er brodert rundt trekuler. Har du ikke prøvd teknikken før er dette en spennende utfordring som er gøy å prøve.

Oppskriften har grundige forklaringer, gode og beskrivende trinn-for-trinn-bilder og mønster som gjør det enkelt å sette seg inn i teknikken.


PDF-mønster:  kr 75,-

KJØP NÅ

Siw Boine er produktdesigner og pedagog, og elsker å utfolde seg med kreative prosjekter. Det går ofte ut over hus, hage, mann og barn, men det synes de heldigvis er helt i orden. To katter styrer huset, mens Siw styrer hobbyrommet, og på kjøkkenet er det ofte mange kokker og enda mer søl. Siw trives best ved et bugnenede bord hvor hun kan spise, drikke, skravle med gode venner eller vinne i brettspill. Også er hun skråsikker på at hun kan få til det meste, bare hun prøver.

Be first to comment